Ова мрежно место е создадено со податоци од Викимапија. Викимапија е отворен картографски проект на кого соработуваат доброволци од целиот свет. Содржи информации за повеќе од 31339540 места. Дознајте повеќе за градските водичи на Викимапија..

Охрид

Статија на Википедија: http://mk.wikipedia.org/wiki/Охрид

Скорешни коментари за градот:

  • Касарна Генерал Михајло Апостолски, Zoran Stankovic (гостин) напиша пред 6 години:
    Sluzio sam u ovoj kasarni 1984/85. Prelep je Ohrid i okolina , od sv Nauma do Cafasana.
Охрид на картата.

Скорешни слики од градот:

уште слики...