Ова мрежно место е создадено со податоци од Викимапија. Викимапија е отворен картографски проект на кого соработуваат доброволци од целиот свет. Содржи информации за повеќе од 31339545 места. Дознајте повеќе за градските водичи на Викимапија..

Скорешни коментари за Охрид:

  • Касарна Генерал Михајло Апостолски, Zoran Stankovic (гостин) напиша пред 6 години:
    Sluzio sam u ovoj kasarni 1984/85. Prelep je Ohrid i okolina , od sv Nauma do Cafasana.