Ова мрежно место е создадено со податоци од Викимапија. Викимапија е отворен картографски проект на кого соработуваат доброволци од целиот свет. Содржи информации за повеќе од 31361083 места. Дознајте повеќе за градските водичи на Викимапија..

Тврдина / утврдување во градот Охрид

Прелистајте ги сите места во градот Охрид со категоријата „Тврдина / утврдување“. Сите нив ги ставија доброволци и мештани ширум светот.