Ова мрежно место е создадено со податоци од Викимапија. Викимапија е отворен картографски проект на кого соработуваат доброволци од целиот свет. Содржи информации за повеќе од 31361064 места. Дознајте повеќе за градските водичи на Викимапија..

Касарна во градот Охрид

Прелистајте ги сите места во градот Охрид со категоријата „Касарна“. Сите нив ги ставија доброволци и мештани ширум светот.